Το αιώνιο δίλημμα: πρέπει τα παπούτσια να συνδυάζονται με την τσάντα;

12986740_10207380885333055_635012379_o

Ο συνδυασμός των παπουτσιών με την τσάντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στιλιστικά προβλήματα κάθε γυναίκας. Είναι η ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου πριν βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου… Ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρη και ίσως νιώθεις ότι οι κανόνες των τάσεων αλλάζουν πριν καν προλάβεις να τους αφομοιώσεις!

Διάβασε εδώ τις ασφαλείς αλλά και τις πιο προχωρημένες προτάσεις της φετινής σεζόν.

Η κλασική και πλέον ασφαλής λύση είναι το παπούτσι και η τσάντα να είναι στο ίδιο χρώμα. Μια λύση που μπορεί να κατηγορηθεί μόνο για έλλειψη πρωτοτυπίας. Είναι όμως μια σίγουρη λύση που δεν θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια.

Σε γενικές γραμμές πρέπει να ξέρεις ότι τα παπούτσια και η τσάντα οφείλουν να έχουν μια κοινή αναφορά. Αυτό μπορεί να είναι το χρώμα, μπορεί όμως να είναι και το υλικό ή απλά μια κοινή λεπτομέρεια. Μπορούν για παράδειγμα να “μοιράζονται” μια μεταλλική πινελιά.

main.original.466x530

 

Αν θέλεις να φορέσεις έντονα χρώματα μπορείς να τολμήσεις διαφορετικά μεταξύ τους χρώματα, για παράδειγμα πράσινο με μπλε ρουά ή κίτρινο με φούξια αρκεί η τονικότητα, η απόχρωση δηλαδή να είναι η ίδια.

espandrilles

To nude στα αξεσουάρ συνδυάζεται με τα πάντα. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή γιατί είναι investment buy καθώς θα το φορέσεις για πολλές σεζόν σε πολλούς συνδυασμούς.

ws24lk-l-610x610-shoes-nude+high+heels-nude-valentino-high+heels-trendy-cute+high+heels-spikes-gold+sequins-bag-rockstud+bag-dusty+junk-pale+pink-pale+pink+heels-valentino+shoes+studded-wedding+hee

 

 

Πηγή: tlife.gr

 

Leave a comment